Pandemie ! - ce soluții sunt ?

Corona Virus ne-a transformat viața brusc. Odată parcurile închise, valoarea unui spațiu personal verde a crescut exponențial.

 

Aveți o grădină sau o terasă? Se poate sa fie transformată într-o oază verde, departe de stresul acestor timpuri! Fără bătaie de cap cu semințe, îngrășăminte chimice sau mașină performantă de tuns iarba. Gazonul FamilyGrass este verde și la soare, și la umbră (...dacă v-ați lovit deja de problema gazonului natural care nu crește în zonele umbrite...).

 

Soluțiile SportMojo.ro pe timp de  Coronavirus:

Gazonul ornamental sintetic imită foarte bine gazonul natural. Putem extinde livingul în curte și imediat după ce plouă, vară sau iarnă. Nu necesită udare sau tundere. Aseptic, nu întreține bacterii sau insecte. Antialergic, deci ideal pentru copii sau persoane sensibile.

Va oferim un deviz gratuit pentru o soluție optimă ... fie ca este vorba de o terasă, un balcon, o curte sau o amenajare complexă. Include măsurători, soluții tehnice de montaj, ofertă pentru montaj profesionist  și calcul materiale și consumabile.

Mostre de material disponibile prin curier.

Soluția de infrastructură cu  Base panel (aici ) este o alternativă la lucrări costisitoare și uneori complicat de realizat în anumite spații.

Gazonul montat de noi este din categoria Premium, produs in Olanda cu certificari UE. 

 

Sperăm ca tu și toți cei din jurul tău să rămâneți sănătoși. Facem tot ce ne stă în putere sa ne protejăm pe noi și pe cei dragi, astfel  încât timpurile de pandemie sa ne influențeze cât mai puțin.

Sa ne auzim cu bine!

Ne gasiti aici.