Sport Mojo - despre noi

  Se spune că pentru a face sport nu e nevoie decât de chef de joc, de o minge și de un loc liber. Cel puțin la început, până în acel moment în care pășești pe un teren adevărat, cu un gazon care are lungimea perfectă pentru jocul de fotbal sau atunci când sari pe un parchet sportiv care îți oferă bounce-ul ideal pentru mingea de baschet, handbal sau de tenis. Doar atunci realizezi cât de important este gazonul sportiv sau orice tip de pardoseală sportivă nu doar pentru înaltă performanță, dar și pentru plăcerea jocului în condiții potrivite și mai ales, în siguranță pentru jucători. Daca mai adaugam si protectia asigurata articulatiilor de o pardoseala de calitate, si placerea actului sportiv este asigurata.

  Foarte multe accidentări se întâmplă sau sunt agravate de starea terenului de joc, de capacitatea sau incapacitatea sa de a absorbi șocurile și de a proteja articulațiile, de cât de alunecoasă este suprafața, sau de cât de moale sau de dură este aceasta.

  La SportMojo.ro iubim sportul și ne dorim să creăm condițiile ideale pentru practicarea sa, fie că este vorba despre un teren de fotbal, un teren de baschet sau o pistă de atletism.

  Oferim și montăm sisteme complete de pardoseli sportive, recondiționăm terenuri de sport de interior și exterior. Avem inclusiv sisteme de pardoseli sportive mobile, care pot fi montate și demontate cu ușurință pentru competiții temporare, dar și sisteme de protecție pentru pardoselile sportive existente, atunci când spațiile precum stadioanele sau sălile de sport sunt utilizate pentru alte evenimente.

  Mai mult decât atât, ne-am extins serviciile și în zona de agrement, oferind gazon ornamental pentru amenajări interioare și exterioare, pe care poți să ți-l montezi și în regim propriu DiY unde va sustinem cu toate sfaturile necesare.

  Misiunea noastră este să creăm cele mai bune condiții pentru joc, condițiile ideale în care orice sportiv îți poate depăși limitele, indiferent că este amator sau profesionist, dar și să creăm spații ideale de mișcare și relaxare: propria terasă mereu verde datorită gazonului ornamental, curtea pavată cu dale pentru joacă în familie, terenul tău de tenis, un spațiu de relaxare în mijlocul unui mall sau un spațiu de joacă la exterior.

 Suntem reprezentanții Recreational Systems International din Olanda, care de peste 20 de ani excelează în crearea și instalarea de infrastructură pentru orice tip de sport, ce respectă toate standardele internaționale definite de FIFA, FIFA, World Rugby, FIH, etc.

 De asemenea, suntem unicii distribuitori în România ai produselor Family Grass fabricate în Belgia și Olanda, o gamă de gazon sintetic de o calitate care asigură o durată de viață de peste 15 ani, cu o rezistență sporită la uzură, îngheț-dezgheț, frecare, raze UV.

 Produsele Family Grass imita perfect iarba naturala, sunt moi și confortabile la pășit, nu necesită nici un fel de mentenanță și au niște calități pe care nici un tip de gazon natural nu le poate egala: nu necesită tundere sau udare, nu atrag dăunători, bacterii și insecte, sunt foarte prietenoase cu animalele de casă și nu întrețin mirosurile neplăcute. Se curata natural de la apa de ploaie sau se pot spala cu furtunul, având o capacitate de drenaj de 360l/mp/oră.

 În condițiile în care este foarte popular în țări precum Germania, Olanda sau Irlanda, unde precipitațiile sunt mult mai importante ca frecvență și cantitate, în clima temperat-continentală din România gazonul sintetic FamilyGrass este ideal pentru orice tip de amenajare interioară sau exterioară. Nu ne crezi pe cuvânt? Solicită-ne o mostră gratuită la 0727.225.930.

  Cauta-ne si pe gazonrezidential.ro

DE CE SĂ ALEGI PARDOSELILE SPORTIVE ȘI GAZONUL SINTETIC ORNAMENTAL DE LA SPORT MOJO?

Beneficiezi de consultanța SportMojo pe tot parcursul proiectului tău, în toate aspectele legate de proiectarea și construcția infrastructurii pentru baza ta sportivă, de la concepție la implementare.

Cunoaștem standardele și reglementările fiecărei federații pentru a obține cât mai rapid toate certificările și aprobările necesare și pentru a crea baze sportive la cele mai înalte standarde.

Avem produsele și expertiza necesară pentru a instala orice tip de suprafață sau pardoseală pentru sport de performanță sau de amatori: piste de tartan pentru alergare, terenuri de baschet la interior sau exterior, terenuri de fotbal sau volei, toate instalate de către echipa noastră specializată.

Poți să te folosești la maxim de baza ta sportivă, la cele mai mici costuri de întreținere. Toate suprafețele și pardoselile sportive pe care le instalăm sunt rezistente la uzură si vin cu garantie.

Ne putem ocupa de tot ce este nevoie pentru a construi o bază sau un teren de sport de la zero, inclusiv documentatie si autorizatii acolo unde este cazul.

Beneficiezi de expertiza noastră pentru a alege soluția potrivită pentru proiectul tău de amenajare rezidențială sau comercială.

Echipa tehnică SportMojo îți oferă un ghid complet și tot sprijinul necesar pentru o instalare de succes. Gazonul sintetic ornamental se poate instala inclusiv în regim propriu, mai ales în cazul în care vrei să reduci la minim costurile proiectului tău, dar să beneficiezi în continuare de cele mai bune soluții de gazon artificial din piață.

Ai opțiunea de a alege servicii de mentenanță pentru orice proiect semnat de SportMojo, indiferent de amploarea acestuia.

La SportMojo vei găsi doar produse de calitate. Vrei să te convingi? Comandă-ți o mostră de gazon sintetic gratuită sau fă-ne o vizită în show-room-ul nostru din București, din bulevardul Lascăr Catargiu numărul 56 Cere detalii și răspundem repede ! Nu uita că și vremea poate fi un factor uneori...

Contact: contact@sportmojo.ro 0727.225.930